S-ar putea să constatați că nu este necesară o remaniere totală a obiceiurilor dvs.

S-ar putea să constatați că nu este necesară o remaniere totală a obiceiurilor dvs.

Pentru a face alimentația curată un stil de viață mai degrabă decât o dietă, trebuie să găsiți mâncare pe care așteptați cu nerăbdare să o mâncați. Asta înseamnă să găsești alimente și rețete sănătoase, dar pe care le-ai bucura chiar dacă nu le-au fost. Avocado, legume prăjite în ulei de măsline, unt de migdale, ciocolată neagră, hummus și fructe suculente în sezon îmi vin în minte.

S-ar putea să dureze câteva experimentări pentru ca tu să-l găsești pe al tău, dar va merita o dată ce vei face, ai încredere în mine. “Nu pot obține plin de la o masă sănătoasă.” Mulți oameni pe care îi sfătuiesc nu știu de fapt cum se simte o „sănătate” de plinătate. Din cauza tendinței de a supraalimenta, o mulțime de oameni asociază senzația de a fi prea plin, sau umplute și somnolente cu satisfacție, astfel încât mesele care duc la simțirea „corectă”? par că lipsesc cumva.

Pentru a depăși acest lucru, trebuie să calibrați din nou modul în care definiți satisfacția. După ce ai mâncat, ar trebui să te simți bine fizic după aceea, ca și cum ai putea merge la dans sau la o plimbare lungă. În același timp, re-clasificați-vă fosta noțiune de „mulțumit” ca excesiv.

Această schimbare poate schimba ce și cât de mult decideți să mâncați, nu din cauza regulilor sau a „schimburilor”? ci din cauza modului în care vrei să te simți după aceea. Când „echilibrat” este noul tău „mulțumit” nu vrei să exagerezi.

RELATED: 17 trucuri fără dietă pentru a menține greutatea vacanței „Mâncarea mă face fericită” Suntem învățați practic de la naștere să folosim mâncare pentru a ne simți mai bine emoțional. Folosim mâncare pentru a lega, a arăta afecțiune, recompensa, sărbătorim și confort.

Multe reclame joacă această conexiune și este complet acceptabil din punct de vedere social pentru a oferi oamenilor de care aveți grijă cu mâncare, pentru a face comisări sau pentru a mânca ca divertisment. Mâncarea este cu adevărat una dintre cele mai mari plăceri ale vieții și aceasta este total normală. Ceea ce nu este normal, totuși, este să folosiți alimentele ca principalul dvs. impulsor al dispoziției.

Am văzut că clienții plătesc foarte mulți bani pentru servicii de livrare a mâncării sănătoase doar pentru a mânca suplimente, nu pentru că le era foame, ci pentru că aveau nevoie de un impuls după ce au avut o zi grea la serviciu. Nu puteți sparge acest model peste noapte, dar îl puteți schimba sistematic. Începeți să vă concentrați asupra momentelor în care sunteți tentat să ajungeți la mâncare atunci când nu vă este foame.

Începeți-vă emoțiile și verificați diferite moduri nealimentare de a vă adresa sentimentele, indiferent dacă este vorba despre telefonul pentru a apela o persoană iubită sau a ajunge la sală.harmoniqhealth.com S-ar putea să constatați că nu este necesară o remaniere totală a obiceiurilor dvs.

Unul dintre clienții mei care i-a iubit ritualul de a se purta cu prietenii pentru a arunca aburi a învățat să se bucure de experiența la fel de mult mai sănătoasă, mai ușoară când și-a dat seama că petrecerea timpului cu prietenii a fost cu adevărat ceea ce a făcut-o fericită, nu stivele de clătite sau laturi suplimentare de slănină. „Nu am destul de mult timp” aud asta mult și mă pot lega. Oricât de mult îmi place să gătesc și să dezvolt rețete, de multe ori am doar câteva minute pentru a face o masă.

În aceste zile, nu mă gândesc la gătit, mă gândesc la cum pot „asambla” ceva sănătos și umplere, combinând câteva ingrediente rapide. Unul dintre produsele mele este o proteină slabă rapidă (cum ar fi tonul din conserve sau gata să mănânce linte sigilate la vid din secțiunea de produse), aruncată cu puțin muștar Dijon, oțet balsamic și condiment uscat cu ierburi italiene, peste un pat de verdeață completat cu fie felii de avocado sau nuci tocate și o parte de fructe proaspete.

Chiar și un smoothie poate sta pentru o masă dacă nu ai timp să gătești. Stocarea congelatorului și a cămarii cu articole care necesită puțină pregătire vă poate împiedica să recurgeți la pizza. RELATED: Pierdeți în greutate cu o programare ocupată „E prea greu să fie diferit” Unul dintre obstacolele cele mai provocatoare cu care se confruntă clienții mei este că simțesc că o alimentație sănătoasă îi face un străin și este total natural să simtă asta cale.

Atunci când toată lumea din jurul tău mănâncă orice își dorește, atât cât își dorește, se poate simți izolant pentru a fi singurul cu cerințe speciale. Am fost de mai multe ori în acea barcă, dar ceea ce face bine este să credem că ceea ce ies din efort este mai valoros decât confortul de a merge împreună cu mulțimea.

Adevărul este că dieta tipică americană nu este sănătoasă. Nu trebuie să fiți fata care se ocupă de acest fapt la următoarea întâlnire, dar vă puteți reaminti în momentul în care faceți alegeri potrivite pentru dvs.

Când vrei să fii sănătos și să te simți mai bine decât vrei să fii în „norma”? nu te vei gândi să ieși din mulțime. Ce părere aveți despre acest subiect? Discutați cu noi pe Twitter menționând @ goodhealth și @CynthiaSass.

Cynthia Sass este nutriționist și dietetician înregistrat cu master în științe nutriționale și sănătate publică. Frecvent văzută la televiziunea națională, ea contribuie la redactorul nutrițional al contribuției la sănătate și la clienți în sfera privată din New York, Los Angeles și la distanțe lungi.

Cynthia este în prezent consultantul în nutriție sportivă la Yankees din New York, care a lucrat anterior cu alte trei echipe profesionale de sport și este atestat ca un specialist în dietetică sportivă. Cynthia este o autoare vândută de trei ori din New York Times, iar noua ei carte este Slim Down Now: Shed Pounds and Inches with Real Food, Real Fast. Conectează-te cu Facebook, Twitter și Pinterest.

Fiecare întrebare pe care ți-a fost frică să o pui în legătură cu viermii de tip tape, Parazitele cu răspuns în general sunt o gândire tulburătoare, dar, din anumite motive, tâmplarii sunt deosebit de ciudat. Iată adevărul despre aceste infecții neliniștitoare.

De Maria Masters 24 mai 2018 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Tipărire Parazite în general ar e un gând tulburător, dar, din anumite motive, tâmplăria este deosebit de ciudată – de unde furtuna de pe Internet în perspectiva NHL Carson Meyer. Timp de luni, tânărul de 21 de ani pierdea în greutate și se simțea epuizat.

Medicii nu și-au dat seama ce nu era în regulă cu el, după 10 analize de sânge, inclusiv pentru mono. În cele din urmă, un tenic portocaliu de 25 de inchi i-a ieșit din corp, a informat People. „Mă descălecam. Absolut complet, ”a spus el.

Uhh, de înțeles! Medicii i-au spus lui Meyer că țuica fusese probabil înăuntrul lui de mai mult. A. an. Din fericire, acum se simte mai bine – dar cum se întâmplă asta?

Toate acestea ne-au făcut să ne întrebăm despre specificul medical aici, așa că am plecat să săpăm. Iată tot ce trebuie să știți – dar le-a fost teamă lui Google – despre aceste infecții neliniștitoare.

RELATATE: 18 Cele mai multe ingrediente alimentare Sickening În primul rând, care sunt exact tenii? Viermii de tip Tapew sunt paraziți cu viermi plate care își reședința în intestinele oamenilor și animalelor.

Există câteva specii, dar cea care apare cel mai frecvent în Statele Unite este Taenia solium, cunoscută și sub denumirea de tenă de porc, conform Centrelor de Control și Prevenire a Bolilor din SUA (CDC).

„Capul” viermei se atașează de peretele intestinului unei persoane și absoarbe nutrienți. De acolo, tâmplarii cresc o grămadă de mici segmente numite proglotide, care conțin ouă și sunt adesea trecute din corp cu scaunul gazdei.

Cum intră primele vase în tractul GI în primul rând? Cea mai obișnuită modalitate de a ridica o pelicină este consumul de carne neîncălzită. Diphyllobothrium latum, tipul de tenă pe care îl avea Meyer, provine din consumul de pește crud.

Unele ouă de vierme pot supraviețui zile sau luni în materiile fecale de la oameni sau animale infectate. Dacă vitele sau porcii mănâncă excremente infectate (de obicei pentru că intră într-un fel în hrana lor), ouăle pot ecloza și larvele se formează în chisturi care se îndreaptă spre mușchii animalelor.

Atunci când animalul este sacrificat pentru consum, chisturile de ten vor sfârși în culoarul de carne de la magazinul alimentar. Dacă carnea este gătită în mod corespunzător, larvele mor, iar carnea este în siguranță.

Dar dacă îl mănânci crud sau nu este gătit, o larvă poate intra în tractul GI, unde se dezvoltă la un adult și poate crește până la 25 (!) Metri, în funcție de specie. (Aceasta este de 82 de metri, pentru metrica-provocată.) RELATED: Împărtășirea unei băi cu mulți alții? Probabil că peria ta de dinți are „materie fecală” Atunci cum a ajuns în creierul acelui tip?

În 2015, Luis Ortiz, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din California, a avut o tenioană „încă rătăcind”, scos din creierul lui – tremur. Internetul a izbucnit despre cât de gravă a fost infecția sa: a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență a creierului și, în cele din urmă, a petrecut aproape trei luni în spital recuperându-se.

Din fericire, ceea ce s-a întâmplat cu Ortiz este rar, iar tâmplarii nu sunt aproape atât de periculoși în majoritatea cazurilor, dar larvele de tânăr pot călători în corpul tău și pot supraviețui în creier, ficat și țesutul pulmonar. Vestea bună este că în Statele Unite, acest tip de infecție – numită cisticercoză – este extrem de rar.

De obicei este cauzată de ingerarea ouălor de porc de porc direct din materiile fecale umane infectate. Acest lucru înseamnă, de obicei, că îl obțineți din faptul că mâncați ceva contaminat cu fecale de la o altă persoană infectată. De asemenea: este posibil să dezvolți cisticercoză după ingerarea propriilor fecale (un alt motiv pentru a te spăla pe mâini după ce utilizați baia); asta se numește autoinfecție.

Cisticcoza poate fi foarte periculoasă: atunci când o persoană inge aceste ouă, larvele pot invada peretele intestinal și se pot deplasa către organele tale. Dacă ajung la creier (o afecțiune potențial fatală numită neurocisticercosis), aceasta poate provoca convulsii și alte simptome neurologice. Cât de comune sunt?

În timp ce tenii sunt obișnuiți în întreaga lume, ei tind să apară cel mai mult în America Latină, Africa sub-Sahariană și în anumite părți din Europa și Asia. Acesta este motivul pentru care americanii consideră adesea tenebrele ca un pericol pentru călătorii internaționali.

CDC estimează că mai puțin de 1.000 de persoane din Statele Unite sunt infectate cu o tenă în fiecare an. Potrivit lui Peter Jay Hotez, doctor, medic, decan al școlii naționale de medicină tropicală de la Baylor College of Medicine din Houston, Texas, nimeni nu face supraveghere activă pentru viermi din SUA, astfel încât acest număr este probabil o „subestimare vastă”. .“ Cu toate acestea, nu există dovezi care să sugereze că viermiile sunt agățate în orice alt restaurant sau restaurant, prin orice mijloace.

RELATATE: 3 lucruri pe care le poți prinde dintr-un bazin Care sunt simptomele? În ceea ce privește relațiile, împerecherea uman-tapeworm nu este necesară.

Contrar a ceea ce cred oamenii – ieșiți, ieșiți, ieșiți! – viermii sunt perfect fericiți în tractul nostru GI. (Hei, este cald și există mâncare gratuită.) Și sunt atât de bine adaptate corpului uman încât viermii adulți nu provoacă deloc simptome în gazdele lor; atunci când se întâmplă, este de obicei o durere de stomac, diaree sau scădere în greutate. Deci, cum afli că există un parazit în corpul tău?

Ei bine, există o șansă decentă pe care nu o vei avea. „[Viermii de tip Tape] au un ciclu de viață normal”, spune dr. Hotez. „Pot trăi până la câțiva ani și apoi mor”. Când se întâmplă acest lucru, gazda trece pur și simplu pandul sau este absorbită de intestine. Cum aflu dacă am o tenă?

Ouăle lor vor apărea în scaunul tău. Deci, bine, nu există o modalitate plăcută de a pune asta: majoritatea oamenilor trebuie să fie analizați pentru a confirma infecția. După ce a furnizat o probă de scaun, medicul va căuta la microscop ouăle, care au o dimensiune mai mică de 1.000 de milimetri, spune Dr. Hotez.

De acolo, medicii vor trata probabil infecția cu praziquantel, un medicament antiparazitar foarte eficient. Puteți trece, de asemenea, un întreg segment de proglotid în scaunul dvs. și, dacă se întâmplă să-l vedeți în mișcare – da, în mișcare – înainte de a clăti, acesta este un alt tip-off.

RELATED: 5 modalități de a spune dacă aveți nevoie de un antibiotic Cum pot preveni o infecție cu vierme? Având în vedere că majoritatea oamenilor o obțin din carne crudă sau neîncăpătoare, cel mai bun sfat este să fiți cu adevărat siguri că veți găti pe deplin carne, spune CDC.

Dacă gătiți bucăți întregi de vită sau carne de porc, folosiți un termometru pentru a verifica dacă temperatura atinge cel puțin 145 ° F (63 ° C) pentru tăieri întregi și 160 ° F pentru carnea măcinată. Aplicația de jurnal care vă permite să vă înregistrați sentimentele în Emoji O nouă aplicație vă încurajează să notați toate sentimentele în emoji. De Priscilla Ward 12 decembrie 2014 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Image zoom Getty Images Adevăr: „LOL” nu-l mai taie.